Завершення Ігор Нескорених 2018: українці завоювали 20 медалей
Категорія
Спорт
Дата публікації

Завершення Ігор Нескорених 2018: українці завоювали 20 медалей

Завершення Ігор Нескорених 2018: українці завоювали 20 медалей
Джерело:  online.ua

У Сіднеї завершилися Ігри Нескорених 2018 року. Українська збірна завоювала 20 медалей. Офіційна церемонія завершення Ігор Нескорених проходить в суботу, 27 жовтня, повідомляє ONLINE.UА.

В Україну спортсмени везуть сім золотих медалей - їх завоювали Сергій Ільницький, Олександр Белобоков, Майя Москвич, Богдан Оксенюк, Олександр Гавриленко і Василь Омельченко. Також в скарбничці української збірної є 10 срібних і три бронзові медалі.

Нагадаємо, в 2018 році в Іграх Нескорених взяли участь 15 українців, серед яких була одна жінка. Всі вони діючі та демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, співробітники Нацполіціі, добровольці, ветерани Служби безпеки та прикордонники з інвалідністю, отриманої під час виконання службових обов'язків.

Ігри Нескорених були засновані принцом Гаррі в 2014 році. Україна бере участь в міжнародних змаганнях вдруге - в минулому році 15 українських ветеранів змагалися на своїх перших Іграх в Торонто, де завоювали 14 медалей в шести видах спорту, вісім з яких - золоті.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українці завоювали на Іграх Нескорених 2018 срібну медаль в змаганнях з метання дисків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?