"Мрієш сміливо?": Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мрієш сміливо?": Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото

"Мрієш сміливо?": Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка продовжує радувати шанувальників знімками з чуттєвих фотосесій, багато з яких захоплюють українців пікантністю. На цей раз зірка оприлюднили яскраві кадри з осінньої фотосесії в лісі, для якої вибрала літнє плаття з високим розрізом, повідомляє ONLINE.UА.

В осінній фотосесії Тіна Кароль з'явилася в різних образах - вона постала перед камерою в білому вбранні, спідницю якого прикрашав високий розріз, а також в рожевій сукні з асиметричною спідницею. Обидва ці вбрання підкреслили стрункість ніг співачки, яку засипали компліментами українці.

"Життя тече своєю чергою і нещадна до твоїх страхів. Чи варто переживати і нервувати? Лови момент, лови хвилю. Живи в любові до світу! Удача чекає тебе за поворотом. Не прогав її, зауваж її в щоденній метушні. Мрієш сміливо?" - підписала Тіна Кароль одне з нових фото.

Фанати вважають, що таким чином Тіна натякає на прем'єру нової пісні, яку незабаром представить.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася фігурою на нових пікантних знімках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?