Бойовики посилили наступ на Приазов'ї: ЗСУ дали рішучу відсіч, але зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили наступ на Приазов'ї: ЗСУ дали рішучу відсіч, але зазнали втрат

Бойовики посилили наступ на Приазов'ї: ЗСУ дали рішучу відсіч, але зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики змінили тактику наступу на Донбасі і посилили провокації, застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю. Бійці ЗСУ дали рішучу відсіч ворогу, але зазнали втрат - в ході бойових дій загинув один український захисник.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу противник 15 разів відкривав вогонь по позиціях українських військових. З 82-мм мінометів ворог обстрілював опорні пункти ЗСУ біля Пєсков, Світлодарська та Водяного. Під мінометний вогонь 120-мм калібру потрапили захисники Луганського. Також оборонятися довелося бійцям ЗСУ в районі Кримського, Опитного, Гнутового, Павлопіля і Лебединського. Там бойовики гатили з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Українські військові впевнено втримали оборону і рішучими діями придушили всі вогневі атаки противника - за даними розвідки, в ході боїв було знищено два бойовика і ще двоє поранено.

Штаб ООС зазначає, що ЗСУ тримають ситуацію на Донбасі під контролем і готові до реагування на різкі зміни в обстановці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Росія направила нову колону вантажівок з "гуманітарною допомогою" на Донбас, в якій десятки автомобілів військового зразка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?