Україна повинна вибачитися: в Росії придумали, як Києву і Москві налагодити відносини
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна повинна вибачитися: в Росії придумали, як Києву і Москві налагодити відносини

Україна повинна вибачитися: в Росії придумали, як Києву і Москві налагодити відносини
Джерело:  online.ua

Україна повинна вибачитися перед Росією за свої агресивні дії, що допоможе налагодити відносини між Києвом і Москвою.

З такою нахабною і цинічною пропозицією виступив депутат Держдуми РФ від так званого кримського регіону Михайло Шеремет в інтерв'ю росЗМІ, повідомляє ONLINE.UА.

"З Україною питання можна було б легко і просто вирішити. Україні потрібно вибачитися за ті дії, які були вчинені - ворожі і протиправні щодо Російської Федерації за останні роки", - нахабно заявив Шеремет, в черговий раз звинувачуючи українську сторону в агресії проти Росії.

Російський депутат упевнений, що через роки українська влада зрозуміє, що Україна не зможе розвиватися без Росії. Тому Київ буде намагатися налагодити "добросусідські і партнерські відносини" з Москвою, так як "братні народи двох країн протягом багатьох століть підставляли плече і підтримували один одного".

Шеремет вважає, що винуватцем в погіршенні відносин між Росією і Україною є Захід, який "використовує український народ тільки для того, щоб спробувати хоч якось послабити і нашкодити Росії". При цьому він не згадує окупацію Росією українського Криму і збройне вторгнення на Донбас, в результаті яких в Україні вже п'ятий рік немає миру, а в окупованих регионах загинули тісячі українців.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що заступник керівника Департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Андрій Бєлоусов на засіданні комітету Генасамблеї ООН заявив, що Росія готова до війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?