Росія готова до нової військової операції: Путін виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія готова до нової військової операції: Путін виступив з гучною заявою

Росія готова до нової військової операції: Путін виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Російські ВКС готові до нової військової операції в сирійському Ідлібі, якщо бойовики продовжать свої напади. З такою заявою виступив російський глава Володимир Путін за підсумками саміту в Стамбулі з лідерами Франції, Туреччини та Німеччини, повідомляє ONLINE.UА.

Глава Кремля вважає, що угода про перемир'я в Сирії, якого досягли президенти Росії і Туреччини, була тимчасовою. Тому Путін закликав Ердогана швидше вивести з Сирії всі збройні угруповання. В іншому випадку, Путін пригрозив, що Росія готова "надати дієву підтримку" сирійської армії у військовій ліквідації цього вогнища конфлікту.

"У випадку, якщо радикальні елементи будуть перешкоджати вирішенню цього завдання, будуть здійснювати збройні провокації в ідлібській зоні, Росія залишає за собою право надати дієву підтримку рішучих дій сирійського уряду з ліквідації цього вогнища терористичної загрози", - пригрозив Путін.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Путін і Макрон перед самітом в Стамбулі раптово провели телефонні переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?