Все це фантазії: в Росії відреагували на план України по поверненню Азовського моря
Категорія
Політика
Дата публікації

Все це фантазії: в Росії відреагували на план України по поверненню Азовського моря

Все це фантазії: в Росії відреагували на план України по поверненню Азовського моря
Джерело:  online.ua

План України щодо повернення Азовського моря є "фантазіями" Києва та черговим недружнім кроком по відношенню до Росії.

Про це заявив заступник голови комітету Держдуми РФ з оборони і безпеки Юрій Швиткін в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи заяву капітана першого рангу ВМС України Євгена Лупакова про план по поверненню Азовського моря, повідомляє ONLINE.UА.

"Все це фантазії, черговий крок, спрямований на те, щоб створити навіть в рамках інформаційного простору якесь напруження. Крім того, спроба сподобатися західним спонсорам своєї недружньої зовнішньополітичною стратегією по відношенню до нашої держави. Дані кроки не ведуть до нормалізації взаємин, вибудовування конструктивного діалогу між двома державами, а, навпаки, ведуть до конфронтації і посилення напруженості поблизу наших кордонів", - заявив Швиткін.

Російський парламентарій також вважає, що пропозиція Лупакова, який вважає, що в першу чергу Україна повинна розірвати договір з Росією про співробітництво у використанні Азовського моря, негативно відіб'ється на українській стороні. Крім цього, Швиткін упевнений, що запрошення України кораблів НАТО для проведення навчань в Азовському морі тільки посилить конфлікт і напруженість поблизу кордонів Росії.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Європарламент схвалив нову резолюцію по Криму і Донбасу, в якій Росію визнали винною в спробах привласнити Азовське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?