Реально трусило: соцмережі бурхливо обговорюють землетрус під Одесою
Категорія
Україна
Дата публікації

Реально трусило: соцмережі бурхливо обговорюють землетрус під Одесою

Реально трусило: соцмережі бурхливо обговорюють землетрус під Одесою
Джерело:  online.ua

В ніч з 27 на 28 жовтня жителі Одеської області прокинулися від поштовхів, які схожі на землетрус. Вони відчули кілька коливань землі близько трьох годин. У соцмережах бурхливо обговорюють подію - очевидці запевняють, що їхні будинки реально трусило, повідомляє ONLINE.UА.

Як виявилося, в Одеській області дійсно відбулися земні поштовхи - вони стали відлунням землетрусу, який стався в Румунії. За даними геологічної служби USGS, в Румунії магнітуда поштовхів досягала 5,5 балів, а в Україні - 3 балів. В Одесі зафіксовані поштовхи магнітудою 2,2 бала.

Українці в соцмережах пишуть, що землетрус відчували жителі Чорноморська, Одеси, Ізмаїла, Білгорода-Дністровського, Рені. Земні поштовхи також відчувалися в Болгарії та Молдові. Вони жартують, що землетрус стався для того, щоб годинники на зимовий час не забули перевести.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що влітку 2018 року в Індонезії і на Балі пройшла серія потужних землетрусів, в результаті яких загинули сотні людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?