Підступ з подвійним змістом: Меркель російською мовою висміяла Путіна в пальто
Категорія
Політика
Дата публікації

Підступ з подвійним змістом: Меркель російською мовою висміяла Путіна в пальто

Підступ з подвійним змістом: Меркель російською мовою висміяла Путіна в пальто
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель привернула увагу публіки своєю російською мовою, на якій вона раптово заговорила з президентом Росії після саміту в Стамбулі. Меркель по-російськи пожартувала з приводу пальто російського лідера, що потрапило на відео, яке обговорюють в мережі, повідомляє ONLINE.UА.

"Сибірське пальто?" - поцікавилася Меркель, побачивши, як Путін застібає верхній одяг. Російський лідер засміявся і відповів, що ні.

У мережі сміються над Путіним. Користувачі відмічають, що на всіх фото і відео з саміту в Стамбулі лідери Франції, Туреччини та Німеччини одягнені в костюми, а Путін увечері вирішив надіти пальто, незважаючи на те, що температура повітря в Туреччині не нижче +20 градусів.

"Чіткий підступ, з подвійним змістом!", "Всі в піджаках, а Путін - в пальто) не встиг переодягтися)", "Це такий тонкий німецький натяк, мовляв міг би і не одягати пальтечко. Зараз в Туреччині жарко. Плюс 20 градусів", - коментують в мережі ситуацію.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, яких домовленостей досягли Путін, Меркель, Ердоган та Макрон на саміті в Стамбулі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?