Пентагон зробив найбільшу поставку боєприпасів в Європу: названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон зробив найбільшу поставку боєприпасів в Європу: названа причина

Пентагон зробив найбільшу поставку боєприпасів в Європу: названа причина
Джерело:  online.ua

На американську авіабазу Рамштайн у Німеччині Пентагон поставив близько ста контейнерів з боєприпасами. Це найбільша партія, яку американське військове відомство направляло до Європи в XXI столітті, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на сайт авіабази.

"Це найбільша партія такого роду після операції «Союзна сила», яка відбулася в 1999 році", - йдеться в повідомленні.

Начальник бойових операцій MUNS Девід Хед прокоментував велику поставку боєприпасів на базу Рамштайн. Він уточнив, що запас боєприпасів буде використовуватися для підтримки ініціативи НАТО по європейському стримуванню та збільшення військової бази ВПС США в Європі. Також Хед додав, що велика кількість боєприпасів потрібна для підвищення здатності Міноборони США миттєво реагувати на загрози з боку.

Нагадаємо, в США на оборону в 2019 році виділять 716 млрд доларів. Частина з них піде на допомогу союзникам США, в числі яких є і Україна.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Росія в ООН заявила, що готова до війни, якщо США зважаться вийти з ракетного договору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?