Історична перемога: Еліна Світоліна тріумфально виграла підсумковий турнір WTA
Категорія
Спорт
Дата публікації

Історична перемога: Еліна Світоліна тріумфально виграла підсумковий турнір WTA

Історична перемога: Еліна Світоліна тріумфально виграла підсумковий турнір WTA
Джерело:  online.ua

28 жовтня відбувся фінал підсумкового турніру WTA, який проходив в Сінгапурі. Його переможницею стала перша ракетка України Еліна Світоліна - вона виграла матч з рахунком 3:6, 6:2, 6:2, повідомляє ONLINE.UА.

Суперницею української тенісистки в фіналі престижного турніру стала американка Слоан Стівенс, яка входить до вісімки найсильніших тенісисток планети. Слід зазначити, що перемога в Підсумковому турнірі WTA стала першою в кар'єрі Еліни Світоліної. Для України перемога Світоліной також стала історичною - представниця України вперше брала участь у вирішальному матчі найсильніших тенісисток планети.

Еліна Світоліна вже прокоментувала свою перемогу. Вона зазначила, що це її перший фінал в такому престижному турнірі і він завершився не зовсім так, як їй хотілося б. Але перша ракетка України все одно дуже задоволена своєю перемогою, яка, за її словами, додасть впевненості в наступних змаганнях.

"Завершую сезон на високій ноті!", - заявила Світоліна, після чого їй засновниця WTA Tour і велика тенісистка Біллі Джин Кінг вручила трофей свого імені.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українці тріумфально завершили участь в Іграх нескорених 2018 і привезли додому 20 медалей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?