Знову недотягнута версія: в мережі сміються над Путіним через новий конфуз
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову недотягнута версія: в мережі сміються над Путіним через новий конфуз

Знову недотягнута версія: в мережі сміються над Путіним через новий конфуз
Джерело:  online.ua

У мережі знову сміються над зрістом президента Росії Володимира Путіна, який виявився в новому конфузі під час саміту в Стамбулі. На фото лідерів-учасників переговорів помітили, що Путін одного зросту з Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UА.

Справа в тому, що зріст Ангели Меркель становить 165 см, а реальний зріст Путіна, по неофіційним даними, і того менше. Але на всіх офійіальних реусурсах зріст Путіна вказано 1,7 м, що спростовує нова фотографія російського лідера з колегами з Німеччини, Франції та Туреччини.

Новий конфуз із зростанням Путіна зауважив політолог Олексій Голобуцький в соцмережі. Він опублікував фото Путіна, Меркель, Макрона і Ердогана, звернувши увагу на те, що президент Росії і канцлерка Німеччини однакові на зріст.

"Знову двійника недотягли - у Мекель ж зріст всього 165 см, каблуки вона принципово не носить, а ця версія Путіна хоч і виглядає натягнутою на раму, а все одно того ж зросту! І це при тому, що без стандартного набору каблуків-підпірок, судячи по штанини, не обійшлося", - прокоментував ситуацію політолог.

У мережі підтримали обговорення фото Путіна з колегами в Стамбулі. Користувачі помітили, що через махінації зі зрістом брюки на президенті РФ зовсім не сидять.

"Мал клоп, та смердючий", "З брюками не склалося. Явно на виріст. Як і з іншим. Ізюм сумний і похмурий", "У всіх штани закінчуються нормально, а у Путіна - галіфе внизу. Шо у нього в постолах? Непрострілюємі шкарпетки?", - сміються в мережі над Путіним.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Меркель російською мовою пожартувала над Путіним в пальто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?