Там же роги на голові: Ані Лорак розкритикували за невдалу перуку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Там же роги на голові: Ані Лорак розкритикували за невдалу перуку

Там же роги на голові: Ані Лорак розкритикували за невдалу перуку
Джерело:  online.ua

Українська артистка Ані Лорак, яка живе і веде концертну діяльність в Росії, знову потрапила під хвилю критики через невдалий образ. На цей раз користувачі мережі запідозрили, що у неї на голові парик, причому не найвдаліший, повідомляє ONLINE.UА.

Не сподобалося прихильникам Лорак її нові фото, на яких вона позує в діловому стилі - шортах і жакеті, а також в концертній блискучій сукні. Цей далеко негламурний образ співачки бурхливо розкритикували в соцмережі, порівнявши Ані з "офіціанткою дешевої забігайлівки".

"Талант талантом, але стиліста потрібно поміняти", "Стиль Буратіно", "Ой щось змінилося дуже в гіршу сторону, раніше дуже подобалася!", "Походу Фотошоп, обличчя витягнуте як у коня", Перука не сіла до кінця, там ж роги. Тому і витягнута голова"," "Кричу! Привіт з великого бодуна! У вас там в Росії перуку носять поверх кокошника?", "Перуку не вміє носити, або з гребінцем не дружить. Дива, блін", - критикують в мережі невдалий образ Ані Лорак.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль захопила мережу новими пікантними фото в лісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?