Жахлива авіакатастрофа Boeing 737 - на борту було 189 людей
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива авіакатастрофа Boeing 737 - на борту було 189 людей

Жахлива авіакатастрофа Boeing 737 - на борту було 189 людей
Джерело:  online.ua

29 жовтня літак Lion Air зник з радарів незабаром після зльоту зі столиці Індонезії Джакарти. За інформацією сайту Flightradar, це був літак Boeing 737. На його борту знаходилося 189 пасажирів, передає ONLINE.UA.

Вказано, що спочатку літак рухався на південь, а потім змінив напрямок на північ. Траєкторія польоту раптово закінчується над узбережжям острова Ява.

Через деякий час співробітники рятувальної служби Індонезії там же і знайшли місце падіння пасажирського літака Lion Air. Про це повідомив портал Detik з посиланням на представника національного Агентства з пошуку і порятунку Сінага.

На даний момент причмна катастрофи не називається. Для з'ясування обставин трагедії слідству спершу необхідно розшифрувати інформацію із бортових самописців.

За попередніми даними, перед катастрофою екіпаж індонезійського Boeing запросив повернення в аеропорт вильоту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада Нідерландів відреагувала на нові скандальні звинувачення Росії на адресу України щодо катастрофи МН17. Там заявили, що повністю довіряють висновкам міжнародного розслідування, згідно з яким Росія несе відповідальність за збиття пасажирського літака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?