У Меркель розповіли, коли завершиться її канцлерство
Категорія
Політика
Дата публікації

У Меркель розповіли, коли завершиться її канцлерство

У Меркель розповіли, коли завершиться її канцлерство
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель має намір залишатися на посаді глави уряду до 2021 року і не висуватиме свою кандидатуру на наступних виборах в Бундестаг. Про це повідомило інформаційне агентство DPA з посиланням на джерела, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, політикиня не балотуватиметься на наступних виборах до німецького парламенту. Крім того, вона не має наміру обіймати жодні позиції Євросоюзу в Брюсселі.

"Речник канцлерки Штеффен Зайберт підтвердив, що Мекерль планує очолювати німецький уряд до кінця своєї каденції 2021 року", - сказано в повідомленні.

Деякі політологи наголошують, що передбачити, чи втримається Меркель на посаді канцлерки, залишивши пост голови своєї партії, зараз складно.

Як відомо, раніше політикиня після провальних результатів її партії на місцевих виборах у Гессені заявила, що не висуватиме свою кандидатуру на виборах голови партії, але хоче зберегти посаду канцлерки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини  Ангела Меркель заявила, що багато країн колишнього СРСР на сьогоднішній день змушені відновлювати свою територіальну цілісність через Росію,  яка розпалила конфлікти в Україні, Вірменії, Молдавії, Грузії та Азербайджані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?