Окупанти в Криму хочуть привласнити майно Меджлісу - деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму хочуть привласнити майно Меджлісу - деталі

Окупанти в Криму хочуть привласнити майно Меджлісу - деталі
Джерело:  Крим.Реалії

В окупованому Криму окупанти мають намір передати майно Меджлісу кримськотатарського народу підконтрольному Росії Духовному управлінню мусульман Криму (ДУМК). З даною заявою виступив так званий глава анексованого півострову Сергій Аксьонов, передає ONLINE.UA з посиланням на "Крим. Реалії".

За його словами, таку ідею висунули саме на Курултаї мусульман Криму, який скликало російське ДУМК. Про який перелік об'єктів власності Меджлісу в Криму йдеться поки не оголосили.

Окрім того, Аксьонов зазначив, що "націоналізація" на півострові наразі не проводиться, проте по відношенню до власності Меджлісу кримськотатарського народу "відповідні заходи повинні бути прийняті".

"Деталей не знаю. По конкретних об'єктах не знаю, до кінця дня подивлюся і вироблю свою позицію", –сказав главарь російських окупантів.

Нагадаємо, Європарламент 25 жовтня схвалив резолюцію, в якій Росію засудили за спробу привласнити Азовське море. У документі є заклик до країн-членів ЄС бути готовими посилювати санкції проти РФ у разі загострення ситуації в регіоні, а також пропозиція призначити спецспосланця ЄС у справах Криму і Донбасу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії агресивно відреагували на резолюцію ЄС. Там назвали документ "черговою пропагандистською картою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?