Хто замінить"залізну канцлерку": названі головні претенденти на посаду Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто замінить"залізну канцлерку": названі головні претенденти на посаду Меркель

Хто замінить"залізну канцлерку": названі головні претенденти на посаду Меркель
Джерело:  online.ua

На посаду лідера Християнсько-демократичного союзу Німеччини після нещодавньої заяви канцлерки Ангели Меркель претендуватимуть як мінімум три людини. Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на свої джерела в партії, передає ONLINE.UA.

Першим претендентом є міністр охорони здоров'я Німеччини Йенс Спан з правого крила ХДС. Спан відомий тим, що в минулому критикував канцлера.

"Окрім того, на партійне керівництво претендують союзник Меркель і генеральний секретар ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер і колишній глава фракції ХДС в Бундестазі Фрідріх Мерц. Виконавчий комітет ХДС проводить сьогодні зустріч в Берліні, щоб обговорити невдалі результати партії на місцевих виборах двох федеральних земель", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Меркель після провальних результатів її партії на місцевих виборах у Гессені заявила, що не висуватиме свою кандидатуру на виборах голови партії у грудні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що партнери канцлерки Німеччини Ангели Меркель з Соціал-демократичної партії закликали до примирення з Росією,  хоча і визнають, що ФРН заплатить занадто високу ціну за втрачене обличчя на Заході. Вказано, що останні опитування показали, що німці краще налаштовані щодо Росії, ніж до будь-якої іншої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?