Епатажна співачка Майлі Сайрус вперше приїхала до Києва - опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна співачка Майлі Сайрус вперше приїхала до Києва - опубліковано відео

Епатажна співачка Майлі Сайрус вперше приїхала до Києва - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Епатажна американська співачка Майлі Сайрус приїхала до столиці України, Києва, в рамках масштабного міжнародного турне. Окрім того, користувачі соцмереж стверджують, що зірку супроводжувала чимала знімальна група, передає ONLINE.UA.

"Мистецтво потребує жертв. Певно, так вирішили ті, хто перекрив Дарницький міст ще й на неділю. Скоріш за все, вчора кліпмейкери провалили дедлайн, і не встигли відзняти все заплановане, тож сьогодні продовжують зйомки. Шановні водії, візьміть до уваги – в неділю Дарницький міст в напрямку лівого берега перекритий до вечора", – написали "Вартові еспресо".

В мережі вже встигли опублікувати перше відео з Майлі Сайрус. Зірка крокувала мостом у сріблястій міні-сукні та заплетеною косою з хвостом.

Окрім того, українські фанати красуні переконують, що бачили співачку в столичних ресторанах. Наразі невідомо, чи Майлі Сайрус досі перебуває в Україні та коли вийде її кліп, знятий на Дарницькому мосту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома співачка Тейлор  Свіфт смішно осоромилася під час одного з останніх концертів в Нью-Джерсі.  Артистка впала на сцені під час виступу, викликавши сміх у танцівника, який не зміг стримати емоцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?