У київському ВНЗ розпочався відкритий турнір з кіберспорту
Категорія
Технології
Дата публікації

У київському ВНЗ розпочався відкритий турнір з кіберспорту

У київському ВНЗ розпочався відкритий турнір з кіберспорту
Джерело:  online.ua

За ініціативою студентів IV курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» ФОАІС у КНТЕУ з 29 жовтня проходитиме кіберспортивний відкритий турнір «KNUTE Dota 2 League Season 1», повідомляє ONLINE.UA.

Учасниками турніру є студенти, як КНТЕУ, так і інших навчальних закладів України: Київського національного університету будівництва і архітектури, Державного університету телекомунікацій, Університету сучасних знань, Державного університету інфраструктури та технологій, Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Турнір з кіберспорту відкрив заступник начальника департаменту кіберполіції Національної поліції України – начальник протидії злочинам у сфері інтелектуальної власності та господарської діяльності Віталій Чубаєвський, який підкреслив, що це дуже чудово, коли такий турнір організовано за ініціативи студентства та в ньому бере участь 20 команд за участі 100 студентів з різних учбових закладів України.

Комп’ютерні технології і змагання з кіберспорту мають нерозривний зв’язок, оскільки опанування комп’ютерних ігор стимулює інтерес до розробки та вдосконалення ігрових програмних продуктів, комп’ютерної техніки, сприяє залученню молоді до отримання професійних знань в області ІТ-технологій.
Нагородження переможців турніру відбудеться 2 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?