Потужні зливи в Італії: майже 80% Венеції опинилося під водою
Категорія
Події
Дата публікації

Потужні зливи в Італії: майже 80% Венеції опинилося під водою

Потужні зливи в Італії: майже 80% Венеції опинилося під водою
Джерело:  online.ua

В результаті потужних злив в Італії закрили сотні шкіл країни, а у Венеції опади затопили 77% міста. Також зазначається, що через негоду загинули щонайменше 4 людини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

29 жовтня влада Венеції заявила, що під водою опинилися 77% міста. Наразі висота води сягнула позначки 156 сантиметрів над рівнем моря.

За прогнозами синоптиків, найближчим часом вода може піднятися навіть до 160 сантиметрів.

"Негода забрала життя чотирьох людей. Так, двоє осіб загинули в результаті падіння дерева на їхній автомобіль у комуні Фрозіноне в області Лаціо. У цій же області дерево також впало на автомобіль, спричинивши загибель однієї людини і серйозно поранивши другу. Неподалік від Неаполя зламане дерево впало на 21-річного чоловіка, що йшов вулицею. Він помер у лікарні", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у соцмережах з’явилися нові моторошні фото наслідків нічної зливи в Києві. В результаті потопу в центрі Києва, на вулиці Антоновича провалився асфальт прямо на проїжджій частині, через що дорогу перекрили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?