189 загиблих: нарешті названа причина жахливої катастрофи Boeing 737
Категорія
Події
Дата публікації

189 загиблих: нарешті названа причина жахливої катастрофи Boeing 737

189 загиблих: нарешті названа причина жахливої катастрофи Boeing 737
Джерело:  online.ua

Перед масштабною катастрофою літака Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air була помічена несправність його бортового обладнання. Зазначається, що пасажирський авіалайнер показував незвичні перебої висоти та швидкості, передає ONLINE.UA з посиланням на SkyNews.

"Національний комітет з безпеки транспорту Індонезії заявив, що літак Lion Air, який впав у море в понеділок, з 189 пасажирами на борту, мав проблеми зі швидкісними приладами ще перед аварією. За даними сайту FlightRadar24 літак показував незвичні перебої висоти та швидкості у перші хвилини польоту після вильоту з Денпасару на острові Балі ввечері у неділю", - сказано в повідомленні.

Заступник голови Національного комітету з безпеки транспорту Індонезії Гаріо Сатміко повідомив, що в цього літака були технічні проблеми.

Зазначимо, що на борту літака перебували 189 пасажирів - на жаль, нікому із них не вдалося вижити.

Як повідомляв ONLINE.UA,  внаслідок катастрофи літака Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27 в районі села Уланів на Вінниччині загинуло два пілоти - військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?