Вихідні в листопаді 2018: як будуть відпочивати українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в листопаді 2018: як будуть відпочивати українці на свята

Вихідні в листопаді 2018: як будуть відпочивати українці на свята
Джерело:  online.ua

У листопаді 2018 років є кілька державних і професійних свят, які відзначаються в Україні. Але в завершальному осінньому місяці відпочивати українці будуть тільки по суботах і неділях, так як офіційний календар вихідних не передбачає святкових днів та їх перенесення, повідомляє ONLINE.UA.

Всього в листопаді 2018 року у українців буде вісім вихідних днів - 3,4,10,11,17,18,24 і 25 листопада, які припадають на суботи та неділі місяця. При цьому в будні дні буде кілька державних свят.

Які свята відзначають в Україні в листопаді 2018

9 листопада в Україні святкує День української писемності і мови. Це свято засноване на державному рівні і приурочено до дня пам'яті Нестора Літописця.

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це свято припадає на річницю Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-14 років.

24 листопада в Україні День пам'яті жертв голодоморів і політичних репресій. У це свято згадують жертв голодоморів і проводять хвилину мовчання.

Професійні свята в листопаді 2018

Крім державних свят, в листопаді українці відзначають ряд професійних.

  • 3 листопада - День працівників інженерних військ, ракетних військ і артилерії.

  • 4 листопада - День працівників залізничного транспорту України.

  • 9 листопада - День працівників культури.

  • 16 листопада - професійне свято у працівників радіо, телебачення і зв'язку.

  • 17 листопада - Міжнародний день студента.

  • 21 листопада - День Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Раніше ONLINE.UA публікував календар вихідних на 2018 рік, в якому зазначено, як українці відпочиватимуть на свята в кожному місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?