Німецький медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів
Категорія
Світ
Дата публікації

Німецький медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів

Німецький медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів
Джерело:  online.ua

Колишній німецький медпрацівник Нільс Хегель на засіданні суду заявив, що вбив близько сотні пацієнтів у декількох лікарнях, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Голова суду запитав, чи були обвинувачення проти нього точними, Хегель відповів: "Так". Варто зазначити, що він закривав обличчя під час судового засідання

"Розгляд справи в північно-німецькому місті Ольденбург почався з хвилини мовчання в пам'ять про жертв Хегеля. Судову справу слухають не в Ольденбургському окружному суді, а в сусідній фестивальній залі, щоб розмістити 126 позивачів у справі та через високий рівень суспільних інтересів. Головуючий суддя Себастьян Бюрманн заявив, що метою судового розгляду є розкриття повного обсягу вбивств, які тривали протягом багатьох років", - сказано в повідомленні.

За словами прокурорів, Хегель вибирав пацієнтів навмання і вводив їм коктейлі з ліків, які приводили до серцевого нападу або інших ускладнень, щоб він міг їх реанімувати.

"Прокуратура припускає, що він робив це, щоб продемонструвати свої навички реанімації колегам і начальству", - йдеться в обвинувальному висновку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що флоридський стрілок Ніколас Круз, що вбив 17 людей у школі, хоче віддати отриманий спадок сім’ям жертв і постраждалим від його нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?