"Нічого собі!": Настя Каменських шокувала фанатів пікантним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Нічого собі!": Настя Каменських шокувала фанатів пікантним фото

"Нічого собі!": Настя Каменських шокувала фанатів пікантним фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських опублікувала доволі відверте фото. Знімок в одній футболці зірка вона оприлюднила на сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.
На фото Каменських знімає себе в дзеркалі. Зірка на тлі дверей стоїть боком до дзеркала в одній білій футболці. Сідниці співачки при цьому повністю оголені.
Пікантна світлина Каменських сподобалася не всім користувачам. Деякі з них почали критикувати співачку за зайву відвертість, нагадавши, що на її сторінку заходять діти. Інші користувачі зазначили, що знімок, хоча і відвертий, проте демонструє чудову фізичну форму красуні.

Варто зазначити, що за декілька годин фото зібрало більш ніж 109 тисяч лайків.

"Нічого собі!; чудова форма, просто космос; не забувай, що на тебе дивляться діти; це занадто відверто і занадто провокативно; сміливе фото; годі писати негативні коментарі - ви просто заздрите Насті; яка ж ти молодчина; спорт - це сили: перебір, Настю, перебір", - пишуть фанати в коментарях до знімку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Каменських привела в захват шанувальників відвертим відео до пісні "Тримай".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?