Росія ніколи цього не забуде: Путін виступив зі скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія ніколи цього не забуде: Путін виступив зі скандальною заявою

Росія ніколи цього не забуде: Путін виступив зі скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в РФ ніколи не забудуть день псевдореферендума в анексованому Російською Федерацією українському півострові Крим. З даною скандальною заявою він виступив на заході, присвяченому 25-річчю виборчої системи РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Так, на заході так звана "голова виборчої комісії Балаклавського району Севастополя" Олена Вовк, заявила, що день псевдореферендуму "про входження Криму до складу Росії" став особливим для регіону, і кримчани його ніколи не забудуть.

"З приводу виступу колеги з Севастополя. Вона сказала, що день референдуму вони не забудуть ніколи, ми теж ніколи не забудемо, вся Росія не забуде", - заявив Путін.

Нагадаємо, раніше американський радник з питань національної безпеки Джон Болтон заявив у п’ятницю, що було б корисно, якби Росія забралася з Криму та Донбасу, перестала втручатись у вибори в США і була менш нав’язливою на Близькому Сході. Окрім того, радник Трампа додав, що Вашингтон нині вирішує, чи буде він вводити додаткові санкції проти Росії щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки у Великій Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд заявив, що вся відповідальність за порушення прав людини на окупованих територіях Криму і Донбасу лежить на Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?