Дипломат розказав, як РФ використовує у своїх цілях Радбез ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Дипломат розказав, як РФ використовує у своїх цілях Радбез ООН

Дипломат розказав, як РФ використовує у своїх цілях Радбез ООН
Джерело:  Укрінформ

Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко вважає, що головним завданням делегації Російської Федерації у Раді безпеки ООН є використання цього авторитетного міжнародного майданчика для ведення дезінформаційної кампанії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Із російської заяви стало очевидно, що російська делегація перш за все переймається тим, як використати майданчик Радбезу для ведення дезінформаційної кампанії стосовно України та для обвинувачення уряду України у всьому, що відбувається на окупованих територіях Донецької і Луганської областей", - сказав Єльченко.

За словами українського дипломата, це пов’язано із "відчайдушним намаганням уникнути відповідальності за ворожі добре задокументовані дії Росії проти України: військову агресію, окупацію та спробу незаконної анексії української території".

 "Це поведінка заскорузлого та не розкаяного злочинця, рішуче налаштованого виставити на посміховисько систему правосуддя", - заявив український постпред.

Також дипломат розкритикував неконструктивну позицію Росії в Радбезі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на екстреному засіданні РБ ООН  Велика Британія звинуватила Росію в хімічній атаці.  Британська влада передала докази використання Москвою хімічної зброї в Секретаріат ОЗХЗ (Організацію по забороні хімічної зброї) для проведення незалежної перевірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?