Втягуєте РФ в конфлікт: бойовики "ЛНР" висунули Заходу гучні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Втягуєте РФ в конфлікт: бойовики "ЛНР" висунули Заходу гучні звинувачення

Втягуєте РФ в конфлікт: бойовики "ЛНР" висунули Заходу гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

Представник так званої "ЛНР" у політичній підгрупі в Мінську Родіон Мірошник звинувачує Захід у спробах "втягнути Росію" в конфлікт на Донбасі, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Як повідомляється, Франція, Нідерланди, Польща, Швеція і Великобританія – члени Ради Безпеки ООН, а також колишні і майбутні члени ради Італія, Бельгія та Німеччина заявили, що не визнають вибори в ОРДЛО, а також закликали Кремль зупинити їх.

Представники "ЛНР" обурилися після цієї заяви.

 "Бажання чути лише одну сторону конфлікту і ігнорувати іншу – це досить яскраво сьогодні продемонструвало голосування в РБ ООН... Мінські угоди досить чітко визначають сторони конфлікту – і це не Україна й Росія, а Київ і Донбас, але представникам Заходу потрібно втягнути в конфлікт Росію і звинуватити у всіх смертних гріхах", –сказав Мірошник.

Він також обурився, що Захід не лише не згоден на участь представників т.зв. "ДНР" і "ЛНР" у засіданнях Радбезу ООН, присвячених їм, але навіть не дає Донбасу можливість озвучити свою точку зору.

"Але, можливо, що США, Франції, Німеччині й іншим, які голосували проти, це зовсім і не потрібно. А це, в свою чергу, спроби загнати переговори в глухий кут, а конфлікт зробити затяжним чи навіть нескінченним, і це дуже небезпечна тенденція, винуватцем якої виступає Захід", – додав Мірошник.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в Україні готовий план по введенню миротворців ООН на Донбас, з яким доведеться погодитися Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?