Бій Ломаченко-Гарсія під загрозою - відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченко-Гарсія під загрозою - відома причина

Бій Ломаченко-Гарсія під загрозою - відома причина
Джерело:  online.ua

Бій українського володаря титулу WBA у легкій вазі Василя Ломаченка за звання абсолютного чемпіона світу проти Майкі Гарсії опинився під загрозою. Зазначається, що поєдинок може не відбутися, оскільки американський боксер зробив свій пояс IBF вакантним, передає ONLINE.UA.

Таким чином, обов'язковий претендент Річард Коммі битиметься за цей титул з наступним у списку претендентів – росіянином Ісою Чанієвим.

Варто зазначити, що Майкі Гарсія розглядався як один з потенційних кандидатів на бій з Василем Ломаченко в 2019 році. Всі чекали на те, що Ломаченко і Гарсія проведуть об'єднувальний бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

На думку експертів, бій Ломаченко – Гарсія не відбудеться, бо американець планує піднятися в першу напівсередню вагу заради бою проти Еррола Спенса.

Нагадаємо, нещодавно Василь Ломаченко став першим у рейтингу кращих боксерів світу за версією Асоціації журналістів Америки. Варто зазначити, що цю позицію український боксер утримує вже третій місяць поспіль. Крім Ломаченко, в рейтингу з’явився ще один українець, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик — він знаходиться на 8 місці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій та другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко отримав статус суперчемпіона WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?