На Донбасі загострилася ситуація на Луганському напрямку: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загострилася ситуація на Луганському напрямку: серед бійців ЗСУ є поранені

На Донбасі загострилася ситуація на Луганському напрямку: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі значно загострилася. Бойовики атакують українських захисників на всіх напрямках, але найбільш посилилися обстріли на Луганщині, де ворог обстрілює позиції ООС з 122-мм артилерії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 31 жовтня, бойовики відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другої, Новотроїцького, Новомихайлівки, Березового, Старогнатівці, Павлопіля, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкиного. Потужні бої пройшли на Луганському напрямку - недалеко від населеного пункта Нижнє та в районі Кримського, де ворог застосовував міномети 82-мм і 120-мм калібру, а також 122-мм артилерію.

В ході бойових дій двоє українських військових отримали поранення. За даними розвідки, ворог також зазнав втрат - повідомляється про чотирьох поранених бойовиках.

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада під гранатометний і кулеметний вогонь потрапили захисники Авдіївки. В ході нічного обстрілу українські військові не постраждали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики влаштовують нові провокації в районі Станиці Луганській заради зриву домовленостей щодо розведення сил. Вони застосовують по позиціях ООС заборонені засоби ведення війни, включаючи лазерну зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?