Делегація євродепутатів терміново їде на Донбас - названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Делегація євродепутатів терміново їде на Донбас - названа причина

Делегація євродепутатів терміново їде на Донбас - названа причина
Джерело:  Укрінформ

1 листопада депутати із фракції соціалістів, демократів і зелених в Парламентській асамблеї Ради Європи прибудуть на схід України, щоб з'ясувати стан справ із безпековою ситуацію та умови роботи там місії ОБСЄ.

Про це повідомив голова фракції соціалістів, демократів і зелених в Парламентській асамблеї Ради Європи, спікер з прав людини та гуманітарної допомоги фракції СДПН німецького Бундестагу Франк Швабе, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Укрінформ".

"Ми хочемо подивитися на ситуацію там, і як вона змінюється, зустрічаємось із місією ОБСЄ. Йдеться скоріше не про звіти, ми хочемо подивитися...чи поважають їх (місію ОБСЄ)", - сказав він.

Також зазначається, що крім Швабе, планують відвідати Донбас ще кілька депутатів ПАРЄ від цієї фракції. Всі вони планують проаналізувати стан реалізації конкретних соціальних та гуманітарних проектів, що були започатковані за підтримки Німеччини і реалізуються на Донбасі.

"Ми відвідаємо дитячу лікарню, яку фінансував Фонд Рози Люксембург. Ми хочемо подивитися проект приміщень для біженців, де брала участь Німеччина, проект психо-соціального супроводження людей, які постраждали від війни", - сказав євродепутат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Росії пригрозили загостренням ситуації на Донбасі, наслідки чого будуть катастрофічними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?