Україна закриває повітряний простір над Чорним морем: відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна закриває повітряний простір над Чорним морем: відома причина

Україна закриває повітряний простір над Чорним морем: відома причина
Джерело:  online.ua

З 1 по 4 листопада Україна закриває повітряний простір над Чорним морем. Причиною тому стали ракетні випробування, які в цей період будуть проводитися на полігоні Ягорлик в Херсонській області, повідомляє ONLINE.UA на Український мілітарний портал.

Повідомляється, що стрільби в районі Криму будуть проводитися в ході випробувань зенітно-ракетних комплексів С-300П, керованих ракет ЗРК С-300В1 і С-125М1. Не виключається, що під час стрільб також будуть випробувані ракети "Нептун".

 Яку ділянку повітряного простору перекрила Україна в Чорному морі - карта(фото - mil.in.ua)

Відзначається, що Україна повідомила світовій спільноті про підготовку до стрільб. Про те, де і коли будуть проводитися випробування ракет середньої дальності, було повідомлено через систему NOTAM, яка використовується для оперативних повідомлень про зміни в правилах польотів.

Очікується, що офіційну заяву ЗСУ про початок ракетних випробувань недалеко від Криму буде зроблено 1 листопада.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні завершили модернізацію потужного бронетранспортера БТР-60МК, який вже пройшов успішні випробування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?