Це позамежний крок: Кремль про включення Порошенка до списку санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

Це позамежний крок: Кремль про включення Порошенка до списку санкцій

Це позамежний крок: Кремль про включення Порошенка до списку санкцій
Джерело:  online.ua

Традиційно президентів країн не включають в санкційні списки, тому і Росія не включила в нього українського лідера Петра Порошенка. У Кремлі вважають, що включення президента України в санкційний список РФ було б "позамежним кроком".

Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи нові санкції Росії проти України, постанову про які було підписано 1 листопада, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Традиційно президенти не включаються в санкційні списки. Це вже якийсь позамежний крок", - заявив Пєсков, запевнивши, що Москва сподівається на нормалізацію відносин України і Росії.

При цьому на сторінці російського уряду, де був розміщений повний список санкцій проти України, до якого увійшли 322 фізичні та 68 юридичні особи, зазначили, що введені Росією санкції проти України не носять остаточного характеру.

"Все буде залежати від дальньої стратегії дій керівництва України. Важливо розуміти, що ці заходи не остаточні. Як і будь-який список, він може бути розширений або, навпаки, скорочений або взагалі знятий з порядку денного", - підкреслили в уряді РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські депутати відреагували на нові санкції Росії проти України. Це рішення вони назвали підтвердженням того, що Москва впадає в маразм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?