Комплімент та піар: чим насправді є санкції Путіна проти українських політиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Комплімент та піар: чим насправді є санкції Путіна проти українських політиків

Комплімент та піар: чим насправді є санкції Путіна проти українських політиків
Джерело:  24 канал

Санкції влади РФ для українських політиків, які потрапили до санкційного списку, – це комплімент, а також додаткова хвиля безкоштовного піару. Особисто для Путіна – це дзеркальна відповідь, розрахована на внутрішнього споживача, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Російські санкції – не західні. Приміром, санкції США проти кума Путіна Медведчука, коли мільярдні капітали опинилися під загрозою. Для наших політиків, які потрапили під російські санкції, жодних наслідків не буде. Вони в Росію не їздять і нічого не втрачають. Для українських політиків, у яких немає бізнесу в Росії, а його не повинно бути, нічого не зміниться", - пояснив директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк.

Експерт також наголосив, що для Путіна ці санкції - просто формальність, вони нічого не варті в порівнянні з окупацією Росією Криму і Донбасу.

"Що станеться з Олегом Березюком, який не їздив і не збирається їхати до Росії? З нафталіну дістали Ірину Фаріон, яка вже не має політичної ваги. І вона піде по телеефірах. Для Фаріон – це щастя. Вона була готова заплатити, щоб її внесли в ці списки. Або що втратить син Порошенка Олексій? Інша справа, якби санкції ввели щодо бізнесу Порошенка. Крім Липецької кондитерської фабрики, в президента є інший бізнес з Росією. Це б були санкції", -  зазначив Давидюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що РФ ввела санкції проти низки компаній та громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?