Активіст знайшов в метро листівки з подякою Гриценку від кримського «Беркуту»
Категорія
Економіка
Дата публікації

Активіст знайшов в метро листівки з подякою Гриценку від кримського «Беркуту»

Активіст знайшов в метро листівки з подякою Гриценку від кримського «Беркуту»
Джерело:  Вести.ru

Активіст Василь Антоняк помітив у Київському метрополітені політичну рекламу «Гриценко спас Україну. Рятував на Майдані не російських ГРУшників, а українських хлопців з кримського Беркуту». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Вести».

Активіст здивований такою рекламою та намагається розібратися: політик почав агітувати проросійських виборців чи це кампанія опонентів по дискредитації Гриценка?

«Побачив в метро сьогодні таку «агітаційну брошуру», скинув друзям і завелась дискусія, це агітка розрахована на ватну аудиторію, чи все таки дискримінаційна компанія? Свій висновок наданий момент зробив, висвітлювати не буду, цікаво почути думки інших», - прокоментував на своїй сторінці в соціальній мережі активіст.

Нагадаємо, нещодавно Анатолій Гриценко став об’єктом скандалу, оскільки ЗМІ стало відомо, що серед бійців севастопольського «Беркуту», яких політик виводив з палаючого протестами Майдану та супроводжував до Криму, могли бути російські спецпризначенці з ГРУ, зокрема полковник ГРУ Анатолій Чепіга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?