Усик влаштував запальні танці перед боєм з Белью: опубліковано видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик влаштував запальні танці перед боєм з Белью: опубліковано видовищне відео

Усик влаштував запальні танці перед боєм з Белью: опубліковано видовищне відео
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик показав, як готується до бою з британцем Тоні Белью. Боксер опублікував видовищне відео на своїй сторінці в соцмережі, в якому продемонстрував свій танцювальний талант, повідомляє ONLINE.UA.

У відео український спорстмен показав, як розслабляється під час тренувань. Усик показав, що володіє багатьма цікавими танцювальними рухами, які підвладні не всім професійним танцюристам.

Шанувальники Усика вважають, що своїми запальними танцями український боксер показав, що з гумором ставиться до майбутнього бою з Белью. Не виключено, що в танцях Усик висловив радість від того, що нарешті отримав довгоочікуваний пояс від журналу The Ring, який він завоював у фінальному бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти Мурата Гассієва.

Слід зауважити, що бій Усик - Беллью з нетерпінням чекають у всьому світі. На сьогоднішній день на їх "чоловічу розмову за допомогою жестів" вже продано понад 20 тисяч квитків, що становить 95 відсотків місць арени.

Нагадаємо, бій Усик - Белью відбудеться 10 листопада на багатофункціональній Manchester Arena. На кону бою буде стояти титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Переможцю дістануться чотири чемпіонські пояси - за версіями WBC, WBA, IBF і WBO.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Лондоні на стадіоні "Уемблі" відбулася перша зустріч абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика і британця Тоні Белью. Спортсмени провели першу дуель поглядів перед супербоєм Джошуа - Повєткін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?