Я вижив: Сенцов написав зворушливого листа з неволі
Категорія
Україна
Дата публікації

Я вижив: Сенцов написав зворушливого листа з неволі

Я вижив: Сенцов написав зворушливого листа з неволі
Джерело:  online.ua

Український режисер та політв'язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що після припинення тривалого голодування почувається краще. Про це він написав у своєму листі, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook правозахисника Микола Щура.

"Тільки що прийшов лист від Олега, який дуже потішив", - пише Щур.

Лист датований 29 жовтня 2018 року.

 "Сам я почуваюся краще, ніж місяць тому, набагато. Аналізи, звичайно, ще не хороші, але вже і не погані, як раніше. Ставити крапельниці теж в кінці минулого тижня перестали, нарешті. Тепер, в основному, дієта, спостереження і так, таблетки... Так що не турбуйтеся там особливо – я вижив", – пише Сенцов.

Раніше в РФ заявляли, що здоров'я політв'язня Кремля українського режисера Олега Сенцова "практично прийшло в норму після голодування, він набрав близько 10 кг". Також стверджується, що політв'язень "повернувся і до активного творчого життя".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Києві, в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка 6 і 7 листопада відбудеться грандіозна театральна подія  — Білоруський театр представить нашумілу виставу Burning Doors про політв’язнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?