Підвищення пенсій в Україні: коли і кому буде проведено перший перерахунок
Категорія
Економіка
Дата публікації

Підвищення пенсій в Україні: коли і кому буде проведено перший перерахунок

Підвищення пенсій в Україні: коли і кому буде проведено перший перерахунок
Джерело:  online.ua

З 1 січня 2019 року в Україні підвищать пенсії для військовослужбовців, а з 1 березня 2019 року розмір пенсійних виплат підвищать всім українським пенсіонерам.

Таке доручення новому главі ПФУ Євгену Капінус дав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт Кабміну.

У повідомленні на сайті українського уряду зазначено, що Гройсман поставив пряме завдання Капінусу за чотири місяці встигнути підготувати підвищення військових пенсій та провести всі необхідні заходи, щоб провести в Україні перший в історії масовий перерахунок пенсій для всіх інших категорій українських пенсіонерів.

Поряд з важливими завданнями ПФУ, Гройсман привітав з призначенням на посаду голови фонду Капінуса і висловив надію, що він зможе навести порядок у всій пенсійній системі України, а діяльність ПФУ зробить публічною і конструктивною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що не допустить припинення доставки Укрпоштою пенсій українцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?