Санкції РФ проти України: Порошенко здивував неочікуваною реакцією
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції РФ проти України: Порошенко здивував неочікуваною реакцією

Санкції РФ проти України: Порошенко здивував неочікуваною реакцією
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко вважає, що для українців, які опинилися у так званому санкційному списку Росії, це ніби державна нагорода. Про це він повідомив під час спільного брифінгу з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель, передає ONLINE.UA.

"В Україні перебування в цьому листі є як якась державна нагорода. Принаймні, це так сприймається. І дуже ображені ті, хто в цей список не попав", - пожартував президент.

Український глава зізнався, що російське рішення про санкції не було для нього неочікуваним.

 "За невеликим винятком, це список дуже достойних людей, включно з моїм сином, включно з половиною моєї адміністрації, з великою кількістю народних депутатів, більшості членів коаліції, членів українського уряду", - сказав Порошенко.

Також український лідер підкреслив, що Росії замість "брякати зброєю на фронті і через санкції" треба "зробити просту річ – піти геть з України".

"Тоді буде і мир, і непотрібно буде запроваджувати жодних санкцій. Це є просто свідчення неконструктивної позиції РФ, свідчення того, що вони не збираються імплементувати Мінськ, знижувати напругу, забирати свою зброю. І це дуже сумно", - додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в НБУ пояснили, чи вплинуть санкції РФ на економіку України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?