В Google розгорівся гучний секс-скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

В Google розгорівся гучний секс-скандал

В Google розгорівся гучний секс-скандал
Джерело:  online.ua

У відомій американській компанії Google розгорівся гучний скандал: керівник відділу з оцінки перспективності проектів Річард ДеВол звільнився після звинувачень у сексуальних домаганнях. Зазначається, що він навіть не отримав вихідної допомоги при звільненні, передає ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

Відомо, що топ-менеджер покинув компанію через тиждень після того, як The New York Times опублікували велике розслідування про харассмент в компанії, серед історій також фігурувало його ім'я.

"5 років тому Річард ДеВол під час співбесіди з потенційною співробітницею розповів їй про "відкритий шлюб" зі своєю дружиною, а також запросив на фестиваль Burning Man, де зробив дівчині некоректну пропозицію. Вона відмовилася, а через кілька тижнів їй повідомили, що вона не пройшла на посаду інженера", - сказано в повідомленні.

Окрім того, видання писало про сексуальні домагання з боку топ-менеджерів Google, серед яких виявився творець Android Енді Рубін. Незважаючи на те що він був у шлюбі, інженер також в 2011 році мав стосунки із співробітницею з відділу розробників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?