Меркель вперше пояснила, чому йде з політики
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель вперше пояснила, чому йде з політики

Меркель вперше пояснила, чому йде з політики
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що після багатьох років лідерства у своїй партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) прийняла рішення дати іншим можливість "взяти на себе відповідальність". З даною заявою вона виступила під час офіційного візиту до України, передає ONLINE.UA.

"Я понад 18 років очолюю християнських демократів. Тепер потрібно сказати: хай вже інші візьмуть на себе відповідальність", - сказала Меркель.

За її словами, партія все ще має найвищу підтримку в країні, проте результати не виправдали її очікувань. Також канцлерка назвала причини падіння рівня підтримки політичної сили, зокрема, останні суперечки у своєму блоці ХДС/ХСС щодо міграційної політики.

"Я 13 років на посту федерального канцлера, тому я сказала, що залишатимусь на посту до кінця терміну, але опісля не буду канцлером. Я зробила цю заяву, щоб дати можливість новим особам, які, можливо, мають інші думки, і щоб вони могли підготувати партію до наступних виборів", - пояснила Ангела Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA, канцлерка Німеччини Ангела Меркель має намір залишатися на посаді глави уряду до 2021 року і не висуватиме свою кандидатуру на наступних виборах в Бундестаг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?