Скоро розпочнеться війна: американський генерал повідомив тривожні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

Скоро розпочнеться війна: американський генерал повідомив тривожні новини

Скоро розпочнеться війна: американський генерал повідомив тривожні новини
Джерело:  apostrophe.ua

Американський військовий, екс-командувач Сухопутними силами США в Європі Бен Ходжес заявив, що впродовж наступних 15 років із великою ймовірністю почнеться війна між США та Китаєм, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Апостроф".

Генерал перерахував ознаки, які підтверджують, що КНР готується до воєнних дій.

"Перша ознака — це напрямок їхніх дій. Думаю, упродовж наступних 10–15 років вони нарощуватимуть свої сили, і я не бачу нічого, що свідчило б про те, що вони справді хочуть поладнати з усіма. Це один аспект. Інший полягає в тому, що США наодинці не можуть одночасно стримувати Росію і протистояти Китаю. Нам потрібні основи європейської безпеки — щоби наші європейські партнери з порівняно малим внеском США упродовж наступних кількох років могли стримати Росію", - зауважив Ходжес.

Генерал підкреслив, що його коментар більше про потенціал і можливості США та європейських партнерів Штатів, ніж про Китай.

Як повідомляв ONLINE.UА,  Росія готова до війни, яку готують в США. Москва заявила, що захищатиме територіальну цілісність, принципи і населення країни, якщо Вашингтон не відмовиться від своїх недружніх намірів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?