Путін зіпсував Олімпіаду: відома спортсменка безстрашно засудила дії президента РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зіпсував Олімпіаду: відома спортсменка безстрашно засудила дії президента РФ

Путін зіпсував Олімпіаду: відома спортсменка безстрашно засудила дії президента РФ
Джерело:  online.ua

Американська скелетоністка Кеті Уландер заявила, що президент РФ Володимир Путін зіпсував Олімпіаду у Сочі. Вона згадала про допінговий скандал, який виник довкола змагань, а також те, що після Олімпійських ігор очільник Кремля віддав наказ напасти на Україну, передає ONLINE.UA з посиланням на USA Today.

Відома спортсменка також назвала Олімпіаду - "особистим шоу Путіна".

"Росіяни не тільки зіпсували Олімпіаду, вони і в політику втручаються по всьому світу. Знаєте, що найбільше розбиває мені серце в ситуації з Сочі-2014? Те, що це взагалі була не Олімпіада! Це було особисте шоу Путіна. Він хотів підняти дух російського народу, щоб потім отримати підтримку і вдертися в Україну. Це просто виводить мене з себе. Здається, ніби ти просто читаєш про ці події в підручниках історії, але ні – ми дійсно бачили все це. Спортсмени, які виступали в Сочі-2014, не знали, у чому вони насправді беруть участь. Їх мрії були зруйновані", -  заявила Уландер

Варто зазначити, що американка в 2014 році в Сочі посіла четверту сходинку в індивідуальних змаганнях. На третьому місці опинилася росіянка Олена Нікітіна. Однак останню у листопаді 2017 році звинуватили у вживанні допінгу (разом з ще десятьма російськими спортсменами).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що в РФ ніколи не забудуть день псевдореферендума в анексованому Російською Федерацією українському півострові Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?