Розумна Сила: українська влада відповідальна за тарифи, які сьогодні є «геноцидом народу України» (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Розумна Сила: українська влада відповідальна за тарифи, які сьогодні є «геноцидом народу України» (відео)

Розумна Сила: українська влада відповідальна за тарифи, які сьогодні є «геноцидом народу України» (відео)

Думку про те, що сьогодні понад 60% населення України не має можливості сплачувати комунальні послуги, висловила в ефірі каналу NewsOne заступниця голови політичної партії «Розумна Сила» Ганна Левчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «Українські новини».

«Більше 60% населення не в змозі оплатити квитанції, які отримують. Можна зробити висновок, що українська влада не є самостійною в своїх рішеннях, вона повністю знаходиться під зовнішнім контролем», - зазначила вона.

Нинішні тарифи Левчук вважає геноцидом українського народу. «Вона (влада – ред.) не може піклуватися про власний народ, вона піклується лише про благо зовнішніх партнерів», – запевнила політикиня.

Також вона жорстко розкритикувала раніше анонсоване підвищення пенсій, які ніяк не зможуть нівелювати внесені зміни до тарифних планів. «Те, що зараз уряд анонсує як велике досягнення і піариться на цьому – це їх пряма робота. Пенсійні виплати – це не соціальна допомога від держави, це чесно зароблене людьми. Чому, враховуючи рівень інфляції, не робиться індексація пенсійних виплат?», - прокоментувала вона та додала, що ситуацію це (індексація пенсійних виплат – ред.) не покращить, поки не буде приведена в дію в повній мірі трирівнева пенсійна система.

Нагадаємо, що від четверга, 1 листопада, в Україні ціни на газ для населення зростають на 23,5%. Нова ціна, що її затвердив Кабінет Міністрів, становитиме 8550 грн за 1 тис кубометрів з урахуванням ПДВ. Крім газу, в Україні подорожчають послуги централізованої подачі тепла і гарячої води – в середньому на 16%, а їх точна вартість залежатиме від постачальника таких послуг. Водночас, раніше анонсувалося про перерахунок і підвищення пенсій в Україні, яке планується з 1 березня 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?