Бойовики влаштували нові вогневі провокації в Станиці Луганській: бійці ЗСУ дали відсіч
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштували нові вогневі провокації в Станиці Луганській: бійці ЗСУ дали відсіч

Бойовики влаштували нові вогневі провокації в Станиці Луганській: бійці ЗСУ дали відсіч
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але контрольована. Бойовики провокують українських військових на Луганському і Маріупольському напрямках, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і адекватно відповідають ворогові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 2 листопада, ворог 22 рази відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. Найінтенсивніші вогневі атаки були зафіксовані недалеко від Павлопіля, де українських військових противник обстрілював з 82-мм мінометів. Чергова провокація також була зафіксована в Станиці Луганській, де мало відбутися розведення сил. Там окупанти обстріляли українських військових з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Крім цих районів під ворожий вогонь потрапили захисники Пєсков, Авдіївки, Мар'їнки, Красногоровки, Старогнатівці, Богданівки, Гнутового, Лебединського, Водяного і Широкиного. В ході бойових дій жоден український військовий не постраждав.

З початку доби, 3 листопада, бойовики з кулеметів і стрілецької зброї вели прицільний вогонь в районі Широкиного. Бійці ЗСУ дали відсіч. За даними розвідки, в ході боїв був поранений один бойовик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що біля Станиці Луганській бойовики знову застосовують лазерну зброю, яке є забороненим засобом ведення війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?