Порошенко в Туреччині отримав ступінь почесного доктора
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко в Туреччині отримав ступінь почесного доктора

Порошенко в Туреччині отримав ступінь почесного доктора
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 листопада, український глава Петро Порошенко розпочав дводенний офіційний візит до Туреччини. Свою поїздку він почав з відкриття меморіальної таблички на будівлі, де в 1919-1922 роках перебувало посольство Української Народної Республіки в Османській імперії, а пізніше відвідав Стамбульський університет, де йому вручили ступінь почесного доктора, повідомляє ONLINE.UA.

Петро Порошенко став почесним доктором Стамбульського університету (фото - twitter.com/ZubkoGennadiy)

"Для мене велика честь отримати ступінь почесного доктора Стамбульського університету і приєднатися до когорти інших шанованих політичних діячів, удостоєних цього звання", - написав Порошенко в соцмережі, коментуючи нагороду.

Віце-прем'єр-міністр України Генналій Зубко опублікував фото Порошенко в момент отримання ступеня почесного доктора Стамбульського університету. Він підкреслив, що українського главу удостоїли цього звання за розвиток дипломатичних интсрументов в складних міжнародних переговорах і розвиток взаємин України та Туреччини.

Нагадаємо, в Туреччині Порошенко візьме участь в 7-му засіданні Стратегічної ради високого рівня, проведе переговори з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, відкриє виставку архівних документів, присвячену 100-річчю українсько-турецьких дипломатичних відносин, а також відвідає Анталію, де візьме участь в церемонії інавгурації Консульства України та центру культури "Український дім".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко в Києві провів переговори з Ангелою Меркель, яка за підсумками заявила, що Німеччина буде на боці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?