Ще одна країна пригрозила Україні жорсткими санкціями
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще одна країна пригрозила Україні жорсткими санкціями

Ще одна країна пригрозила Україні жорсткими санкціями
Джерело:  online.ua

Узбекистан готовий ввести санкції проти України. Причиною тому є обмеження імпорту узбецьких автомобілів. У Ташкенті загрожують, що можуть скоротити імпорт українських товарів шляхом заміщення узбецькими або російськими товарами, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, узбецький депутат Расул Кушербаєв в соцмережі написав великий пост, в якому запропонував заходи відповіді на обмеження імпорту узбецьких машин в Україну.

"Якщо мета - обмежити імпорт автомашин з Узбекистану, чому б не вчинити Узбекистану таким же чином по відношенню до товарів, що імпортуються з України? Чому б не подумати про це?", - написав він.

Аналогічної думки дотримуються і інші узбецькі законодавці. Член законодавчої палати Абдурашид Абдукодиров також вважає, що Україна недружньо веде себе з Узбекистаном, скорочуючи позиції виробників цієї країни на своєму авторинку.

"Узбекистан здатний відповісти проти таких грубих заходів. Одним із заходів може стати різке зниження обсягу імпорту з України - шляхом заміщення товарами власного виробництва або завезення аналогічних товарів з Росії", - написав Абдукодиров в соцмережі.

Узбецькі депутати вважають, що під удар можуть потрапити масложирова і кондитерська продукція українського виробництва, цукор та українські медикаменти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як українські депутати відреагували на нові санкції Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?