Потужні удари третьої сили: як артилеристи ЗСУ знищують техніку та живу силу бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Потужні удари третьої сили: як артилеристи ЗСУ знищують техніку та живу силу бойовиків на Донбасі

Потужні удари третьої сили: як артилеристи ЗСУ знищують техніку та живу силу бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

3 листопада в Україні відзначають День ракетних військ і артилерії, який є державним святом. Українських артилеристів і захисників в цей день привітав президент України Петро Порошенко, штаб ООС, а також їм присвятив видовищне відео офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, який показав потужні удари української третьої сили по техніці і живій силі бойовиків на Донбасі, повідомляє ONLINE.UA.

"Зі святом Боги війни! Кожен боєць знає що таке арта, не тільки знає але молиться і чекає Вас ... Коли Ви починаєте працювати на душі починається свято і надія тільки на Вас. Чорні від кіптяви, пилу і бруду, з тремтячими руками від перевантаження Ви знаєте що Вас чекають сотні побратимів. Ви кращі! Зі святом побратими! Останнім часом Вас називають 3 силою і Ви знаєте чому. Відео знищення артилерії, техніки і піхоти противника ... 2-БМП, 2-САУ 2С1, 200- 19, 300-28 + один бліндаж. Час, місце і підрозділ не кажу ... Але це мої рідні, рідні на все життя ... ", - написав Анатолій Штефан Штірліц під відео.

Петро Порошенко в привітанні зазначив героїзм і відвагу військовослужбовців ракетних військ. Він нагадав, що в запеклих боях з російським агресором українські артилеристи вже давно підтвердили, що надійно захищають українців від ворога.

"Справа воїнів інженерних військ завжди межує з ризиком і небезпекою, їх професія вимагає точності, виваженості, сміливості і не залишає права на помилку. Дякую воїнам-інженерам за професіоналізм і віддане служіння державі", - додав Порошенко.

На сторінці ООС в соцмережі також опублікували видовищне відео, присвячене українським артилеристам.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, в якому показано, як український військовий врятував маленького дельфінятко від неминучої загибелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?