Росія вирішила відгородитися від "ЛНР": красномовні фото
Категорія
Події
Дата публікації

Росія вирішила відгородитися від "ЛНР": красномовні фото

Росія вирішила відгородитися від "ЛНР": красномовні фото
Джерело:  online.ua

Росія поставила паркан з колючим дротом на кордоні з окупованою Луганською областю. Огорожу звели нижче селища Ізварине з боку РФ уздовж Кам'янки.

Фото забору, що з'явився на кордоні Росії і "ЛНР", опублікував в мережі блогер з ніком "ЛНР (Коливано-Бджоларія)", повідомляє ONLINE.UA.

Паркан з колючим дротом на кордоні Росії та "ЛНР" (фото - twitter.com)

У мережі висміяли красномовний факт "приєднання" так званих "ЛНР" і "ДНР" до Росії, про що неодноразово голосно заявляла "влада" самопроголошених республік. Користувачі пишуть, що паркан з колючим дротом - це символ "братства" росіян і бойовиків Донбасу.

На кордоні Росії та "ЛНР" з'явився паркан з колючого дроту (фото - twitter.com)

"Це, напевно, братаються так ... під струмом або так буде стояти?", "Путен памагі", "Проводять демаркацію кордону за свій рахунок", "А крокодили де? - Роль крокодилів на кацапах", "Я у якогось сепаратистів прочитала, що вони ще кордон на 300 метрів на якійсь ділянці пересунули","Перекривають шляхи міграції свинособак", - обговорюють паркан з колючого дроту на кордоні Росії і "ЛНР" в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з Росії масово видворяють в Україну біженців з Донбасу  - їм не продовжують тимчасовий притулок, а видають на руки українські паспорти для повернення додому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?