Це вже зрада: скандал із заявою Михайла Єфремова про СРСР та Росію набирає обертів
Категорія
Світ
Дата публікації

Це вже зрада: скандал із заявою Михайла Єфремова про СРСР та Росію набирає обертів

Це вже зрада: скандал із заявою Михайла Єфремова про СРСР та Росію набирає обертів
Джерело:  online.ua

Заява російського актора Михайла Єфремова, який в черговий раз відзначився різкою критикою на адресу Росії і путінського режиму, досі не дає спокою російському суспільству. Його масово критикують і навіть закликають поїхати в Україну, раз актор так ненавидить свою країну, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян здивувався негативному ставленню Єфремова до Росії, яке він висловив публічно.

"Мене дивує, наскільки Єфремов останнім часом став ненавидіти свою країну. Він артист. Повинен бути поза рамками і кордонів, щоб дарувати своє мистецтво всьому світу. Але коли людина, виступаючи на українському радіо, поливає брудом свою країну, це вже схоже на зраду" , - заявив Манукян російським ЗМІ.

Член ради Держдуми РФ навіть закликав Єфремова виїхати в Україну за прикладом оперної співачки Марії Максакової, вдови убитого в Києві російського екс-депутата Дениса Вороненкова.

Різку заяву Єфремова про Росію і СРСР також прокоментував перший заступник голови Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров. Його обурили слова актора, який, на думку Джабарова, "ганьбить ім'я свого великого батька - актора Олега Єфремова".

"Він ганьбить ім'я свого батька, великого Олега Єфремова, якого любили всі, у всіх республіках СРСР. І я думаю, що, якби він зараз встав з могили, він би прокляв такого сина за такі слова, тому що Олег Єфремов був патріотом завжди", - заявив Джабаров, закликавши Евремова не лізти в політику, тому що він в ній нічого не розуміє.

Нагадаємо, скандал виник після того, як Михайло Євремов в інтерв'ю радіостанції "Новое время" заявив, що після розвалу СРСР в Росії закінчився комуністичний морок, на зміну якому прийшов імперський.

"Це інший морок. Імперський. Це фантомні болі", - пояснив Єфремов свою думку з приводу ставлення Росії до розпаду СРСР.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії перевірили діяльність Лайми Вайкуле після того, як вона виступила з відмовою виступати в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?