Вагітна Меган Маркл посеред сонячного лісу: принц Гаррі зробив неймовірний знімок дружини
Категорія
Світ
Дата публікації

Вагітна Меган Маркл посеред сонячного лісу: принц Гаррі зробив неймовірний знімок дружини

Вагітна Меган Маркл посеред сонячного лісу: принц Гаррі зробив неймовірний знімок дружини
Джерело:  online.ua

Онук королеви Єлизавети II, принц Гаррі опублікував перше фото на сторінці Кенсингтонського палацу в Інстаграм. На ньому він зобразив свою вагітну дружину Меган Маркл, яка стоїть посеред стародавнього лісу в Новій Зеландії і обіймає свій кругленький живіт, повідомляє ONLINE.UA.

 Вагітна Меган Маркл у величезному лісі Нової Зеландії (фото - instagram.com/kensingtonroyal)

"Спасибі, Нова Зеландія! Було приємно зустріти стільки чудових і доброзичливих новозеландців. Австралія, Фіджі, Тонга - ми їдемо з відчуттям і розумінням того, як важлива кожна людина", - підписав ніжне фото герцогині Сассекської принц Гаррі.

Головним секретом цього красивого фото Меган Маркл є те, що його зробив сам принц Гаррі. Щасливий батько майбутнього малюка зобразив свою вагітну дружину на тлі величного лісу по завершенню 16-денного королівського турне країнами Океанії.

Слід зазначити, що за час цієї подорожі принца Гаріі і Меган Маркл в мережі з'явилося безліч фото королівської сім'ї, які громадськість розглядала майже під мікроскопом. Але останнє фото Меган Макрл, яке з'явилося на сторінці Кенсінгстонского палацу, привернуло особливу увагу публіки, так як його зробив сам принц Гаррі, який в фото передав свою любов до дружини і майбутній дитині.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл вперше "продемонструвала" вагітність на острові Фіджі, який відвідала разом з принцом Гаррі в рамках королівського туру по Австралії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?