На Донбасі пройшли запеклі бої: поранено троє українських захисників
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшли запеклі бої: поранено троє українських захисників

На Донбасі пройшли запеклі бої: поранено троє українських захисників
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили наступ на Донбасі на всіх напрямках, застосовуючи по позиціях українських захисників заборонену зброю. Запеклі бої пройшли на Донецькому і Маріупольському напрямках - в ході бойових дій поранення отримали троє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 3 листопада, ворог 22 рази відкривав вогонь. З гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї і БМП бойовики обстрілювали позиції українських військових поблизу Шумів, Авдіївки, Мар'їнки, Богданівки, Павлопіля, Чермалика, Водяного, Широкино. Мінами 82-мм калібру противник засипав захисників Золотого, Пєсків і Невельського. Три боя також пройшли поблизу Красногоровки на Донецькому напрямку.

Українські військові впевнено тримали оборону і адекватно відповідали на ворожі вогневі атаки. За даними розвідки - в ході боїв троє окупантів знищено і ще трьох поранено.

В ніч з 3 на 4 листопада бойовики тричі атакували захисників Новтошковского, Гнутового і Авдіївки, застосовуючи 82-мм міномети.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія вирішила відгородитися від "ЛНР" парканом з колючим дротом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?